We hopen natuurlijk dat je tevreden bent over je bestelde producten. Maar wil je een product retourneren dan is dit natuurlijk mogelijk. Je hebt 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je bestelling. Na annulering van je bestelling heb je 14 dagen om het artikel retour te zenden. Daarbij hanteren we de volgende regels:
 

  • Meld je retourzending vooraf aan via info@echtvanhout.nl o.v.v. je ordernummer.  Evt kun je ook gebruik maken van een herroepingsformulier. Zonder het vooraf aanmelden nemen wij een retourzending niet aan.
  • Doe de retourzending met zorg in de originele verpakking en vermeld hierbij je ordernummer. Helaas kunnen wij artikelen die niet zorgvulding zijn verpakt of beschadigd aankomen, niet crediteren.
  • Stuur je retourzending voldoende gefrankeerd (de kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening) binnen 14 dagen na aanmelding naar:
    Echtvanhout
    Overgauwseweg 27
    2641NC Pijnacker

Na verwerking van je retourzending wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort. Hierbij zullen wij ook de verzendkosten van de bestelling vergoeden wanneer de gehele bestelling gerouterneerd wordt. De retourkosten zijn wel voor je eigen rekening en worden dus door ons niet vergoed.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem.  Ook dan kun je per mail met ons contact opnemen. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

© 2013 - 2024 Echtvanhout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel